BASKETBAL

Mladší žiaci ukončili sezónu 2022/2023 turnajom v Pezinku.


Zdieľať článok

????K zápasom sa vyjadril Patrik Vido: "Hrali sme docela vpohode. Bohužiaľ sme nehrali všetci na 100% a tak sme prehrali. Vôbec sme nebránili. Súpera sme nechávali prejsť cez polku aby zakončil. Nevychádzali sme z komfortnej zóny. Nepovzbudzovali sme sa. Keby sa koncentrujeme na zápas tak by sme prehrali o 10 bodov alebo možno aj vyhrali."

Tento víkend naši chlapci U13 odohrali svoje posledné ligové zápasy. V prvom zápase si zmerali sily so súperom z Pezinka. Naši hráči si neprihravali, nevedeli hrať proti postavenej obrane, nehrali fastbreaky, nevedeli sa presadiť ani ako jednotlivci. Neboli sme hlavou prítomní na zápase, v obrane sme boli pre súpera ako kuželky. Toto podcenenie skôr a niekoľkokrát zdolaného súpera nás stálo víťazstvo v tomto zápase. Druhý zapas sme hrali o čosi lepšie ale až po polčase. Prvé dve štvrtiny boli v znení predošlého zápasu. Druhý polčas chlapci začali hrať "hoď a bež", hrali kolektívne, presadzovali sa aj viacerí jednotlivci. Prepásnutý úvod zápasu sme už ale nedokázali dobehnúť a tak aj lepší výkon ktorý sme podali v druhom polčase neovplyvnil výsledok zápasu. 

Týmto víkendom sa pre nás skončila sezóna so 41 odohratími zápasmi. Do konca júna chceme ešte odohrať 9 zápasov proti súperom s ktorými sme sa v súťaži nestretli. Dúfam, že chlapci sa zo svojho posledného a zlého sezónneho výsledku poučia a napravia si chuť v ďalších posezónych zápasoch. ????????????

Všetkým rodičom ďakujeme za podporu počas celej sezóny a spolu s chlapcami sa už teraz tešíme a tú nasledujúcu ????

Tréner: Matej Grill
Asistentka trénera: Lilly Vaňovčeková


Galéria